Waterview Primary School

Waterview Primary School is being completely rebuilt as a result of the Waterview Tunnel project. The school is being built along the north boundary to form an acoustic barrier to traffic noise, but  this creates issues of sunlight admission into the teaching spaces. The design has a series of two level clusters that are at right angle to a brick exterior wall. Courtyard spaces between allow improved sunlight and passive ventilation.

our-people

OUR PEOPLE

We all worked in large architectural firms earlier in our careers.

awards

AWARDS

At Brewer Davidson we have been recipients of many awards since 1995.

sustainability

SUSTAINABILITY

Brewer Davidson has an industry leading level of experience in sustainable design and consulting.

Our-Blog-v2.jpg

OUR BLOG

Keep up to date with the latest news on Brewer Davidson and our projects.