Kuaotunu House

The major design issue was the view north to the water was across a busy road. Therefore the house is designed around an internal courtyard to provide a private outdoor space. The dining and kitchen area has large sliding doors on both the exterior and courtyard walls. When these doors are opened water views are possible from the courtyard with privacy from the road. One leg of the house is semi-separate so that guests or teenage children have their own space. 

our-people

OUR PEOPLE

We all worked in large architectural firms earlier in our careers.

awards

AWARDS

At Brewer Davidson we have been recipients of many awards since 1995.

sustainability

SUSTAINABILITY

Brewer Davidson has an industry leading level of experience in sustainable design and consulting.

Our-Blog-v2.jpg

OUR BLOG

Keep up to date with the latest news on Brewer Davidson and our projects.