Hahei Beach House

This holiday home is divided into four buildings to keep a discreet small scale appearance and allow guests to be separate from the family bedrooms. The main living pavillion faces the beach with a central Coroglen stone fireplace that divides the kitchen/dining and living areas. A two storey building that faces the beach contains the family bedrooms. Behind this a two storey building contains a family room with guest bedrooms upstairs. A paved courtyard sits between the living and guest pavillions to provide a sheltered area on windy days. The last pavillion is a long garage that accommodates a tractor and boat hooked up on the trailer so that the client can drive to the beach after setting the boat up in the prior evening.

our-people

OUR PEOPLE

We all worked in large architectural firms earlier in our careers.

awards

AWARDS

At Brewer Davidson we have been recipients of many awards since 1995.

sustainability

SUSTAINABILITY

Brewer Davidson has an industry leading level of experience in sustainable design and consulting.

Our-Blog-v2.jpg

OUR BLOG

Keep up to date with the latest news on Brewer Davidson and our projects.